Het recept voor vruchtbare samenwerking in de woningsector

Wat is de Woonkeuken
De Woonkeuken is een community rondom de toekomst van wonen in Overijssel. Het initiatief voor de Woonkeuken kwam van de provincie Overijssel. Zij wilde een podium creëren om kennis te delen en te ontwikkelen en waar alle stakeholders vrijuit kunnen discussiëren over een passend en duurzaam woningaanbod in de toekomst. De Woonkeuken is in de eerste plaats een platform voor de uitwisseling van ideeën, dat  bijdraagt aan de beleidsontwikkeling en planvorming. Daarnaast fungeert zij als opdrachtgever en eigenaar van projecten met een vaak experimenteel karakter die raakvlakken hebben met de toekomst van wonen.

Wie mag aanschuiven?
In de Woonkeuken ontmoeten professionals elkaar die op enigerlei wijze betrokken zijn bij de vastgoedmarkt. Bouwers, en vastgoedbedrijven uiteraard, architecten, ingenieurs en stedenbouwkundigen maar ook bestuurders en ambtenaren van overheden op alle bestuursniveaus, medewerkers van het kadaster en vertegenwoordigers van natuur en milieu en uit onderwijs en wetenschap. Daarnaast schuiven regelmatig mensen aan uit andere disciplines. Ga voor meer informatie en contactgegevens naar de pagina Netwerk.

 

 

 

 

Nieuws

{"tabBasic":{"type":"items","title":" Nieuws","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"50","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"205124"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":true,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

  • Geen resultaten gevonden

    Je zoekopdracht leverde helaas geen resultaat op. Controleer de spelling of probeer het opnieuw met een andere term.
Cookie-instellingen